dijous, 22 de setembre del 2011

Diari de classe.

Franc diu :
Avui dia 22/9/11 a classe de Matemàtiques hem corregit els exercicis : 28,29,30. Ens ha passat un Power point que explicava la fracció generatriu . Desprès hem entrat a el mudel  al Moodle de el de l'institut IES J Bau i a el a l'apartat de matemàtiques amb hem clicat un enllaç que ens ha portat a una web on explicava el següent :
  • El decimal exacte : Escrivim a el al numerador el nombre sense la coma i en el denominador escrivim 1 seguit de tants zeros com xifres decimals té .
  • El decimal periòdic pur: Escrivim en el numerador la part entera seguida de el del període menys la part entera i en el denominador escrivim tants 9 com xifres té el període i es simplifica la fracció.
  • El decimal periòdic mixt: Escrivim en el numerador la part enetera seguida de la part no periòdica i del període menys la part entera seguida de la part decimal no periòdica i en el denominador escrivim tants 9 com xifres té el període seguit de tants ceros com xifres té la part decimal no periòdica i se simplifica la fracció.
Si voleu veure aquest web, podeu fer clic AQUÍ.

I ens ha mantat els exercicis : 31,32,34 i una fitxa que ha penjat a el blog .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada