dijous, 22 de setembre del 2011

Diari de classe.

Diana ha dit:
Avui la classe l'hem començat corregint els exercicis 28-29-30. Hem continuat mirant el Power Point que ens havia mostrat a la classe anterior i ens ha explicat com passar un decimal a fracció, és a dir, la fracció generatriu, que deia lo següent:
  • DECIMAL EXACTE: es copia en el numerador  totes les xifres que hi han abans i desprès de la coma  i en el denominador un 1 i tants de 0 com decimals tingue el número. 
  • DECIMAL PERIÒDIC PUR: es copia totes les xifres que hi ha abans i després de la coma i restem en la part entera del número, en el denominador fiquem tants de nous com decimals tingue el període.
  • DECIMAL PERIÒDIC MIXT:es copia totes les xifres que hi ha abans i desprès de la coma i restem la part entera del decimal i el anteperiode, en el denominador fiquem tants de nous com decimals que estiguen dins del període i tants de zeros com anteperiodes tingue.

Després ens ha mostra una pàgina web on podem trobar tot el que ens ha explicat a classe , també podem trobar mes exemples i exercicis per poder fer pel nostres compte.
De deures ens ha posat: 31 i 32, i per a la setmana que be ve un full de d'exercicis que estan al blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada